Pieczywo - strona 9

note /search

Metody oraz źródła błędów

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 483
Wyświetleń: 4221

, pieczywo, odżywki dla dzieci). Zniszczenie otoczek białkowych osłaniających kropelki tłuszczu umożliwia...

Dystrybucja jako element marketingu mix

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 280
Wyświetleń: 3003

), jak np.: pieczywo, nabiał, używki, prasa, Fast-food, usługi bankowe, transportowe. Dystrybucja selektywna...

Funkcje i podział opakowań

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 1547
Wyświetleń: 5817

to mikroperforowana folia do pieczenia lub podpiekania typu „Reheat”, przeznaczona do pakowania pieczywa i wyrobów...

Żywność atrybucyjna - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 2009

wyprodukowane z całego ziarna -ciemne pieczywo -kasze -płatki śniadaniowe -owoce i warzywa Probiotyki Liley...

Etapy procesu mieszania

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1302

dające ciasta o której stałość wymaga staranniejszego przestrzegania WYPIEK PIECZYWA: zachodzą zmiany fiz...