Pieczywo - strona 3

note /search

Amalazy-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1547

pieczywa żytnio-pszennego lub do przygotowania mieszanek z mąka z gr d c - mąka z tej gr może być użyta...

Produkty zbożowe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 945

i kasze, a także produkowane z nich wyroby, jak pieczywo, makarony, płatki, kluski. Ich wartość odżywcza...

Towaroznastwo - pojęcie dóbr

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1218

i kurtki Dobra powszechnego użytku - nabywane zazwyczaj pod wpływem impulsu, Np. pieczywo, nabiał Dobra...

Składniki odżywcze w pszenicy

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1463

ułatwiającą utlenianie się gazów, a uzyskane pieczywo jest gładkie, słabo wyrośnięte) średni (narwal...

Biznes plan - piekarnia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Przedsiębiorczość
Pobrań: 2786
Wyświetleń: 19383

zamierza osiągnąć poprzez: podnoszenie zdolności produkcyjnych i wydajności pracy; produkowanie pieczywa...