Papryka - strona 3

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

, - cykoria, - endywia, - pasternak, - papryka, - seler, - pietruszka, - koperek, - ogórki kiszone bez skórki...

Ekstrakty aromatów

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 987

Salmonellą (Salmonella była w zmielonej papryce) OLEOŻYWICE - gęste, oleiste; standaryzowane - powinny...

Podstawy produkcji surowców owocowo- warzywnych

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. dr hab. Włodzimierz Sady
  • Podstawy produkcji surowców owocowo-warzywnych
Pobrań: 147
Wyświetleń: 2394

karłowa i tyczna, kukurydza, papryka, pomidor VIII- Południowo-meksykański- pomidor, ziemniak, kukurydza...

Warzywnictwo i rośliny zielarskie-skrypt 2

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Henryk Kobryń
  • Warzywnictwo i rośliny zielarskie
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1554

wolnego początkowego wzrostu - temperatura powietrza w dzień ok. 2 , wyższa niż u papryki - temperaturę...

Toksykologia - wyklad 7

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1218

Kapsantyna, kapsorubina (ekstrakt z papryki) - 2008r ADI nie ustalono - nie ma potrzeby ustalania, substancja...