Oleje roślinne - strona 9

note /search

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1400

po produkcji syropów skrobiowych, przy rafinacji olejów roślinnych, przy produkcji hydrolizatów białkowych...

Analiza żywności-pytania przykladowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1449

aminokwasów w produktach lub surowcach rolno-spożywczych - podaj techniki. Jak zbadać autentyczność olejów...

Higiena żywienia

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Polityka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1001

, kapusta,oleje roślinne, soja, masło roślinne. Produkty zwierzęce: mała zawartość. Rola witaminy E...

Żywność

  • Politechnika Śląska
  • Biologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 987

] Witamina E [ryby, soja, oleje roślinne, szpinak, jaja] Lykopen [pomidory] Reveratrol [czerwone wino...

Materiały drewniane - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Materiałoznastwo
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1113

kąpieli lub wstrzykiwania ŚRODKI OCHRONNE I IMPREGNUJĄCE Z SUROWCÓW NATURALNYCH oleje roślinne preparowane...

Lipidy - zalecenia żywnościowe

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1022

Alifatyczne węglowodory olejów roślinnych, zawierające 11-35 atomów węgla w cząsteczce, należą do trzech...

Karotenoidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 511
Wyświetleń: 4704

Oleje roślinne Słonecznikowy 48-52 Sojowy 4-14 Rzepakowy 15-22 Margaryny 5-37 Wykorzystanie witaminy E...