Mutarotacja maltoza - strona 11

note /search

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

zacierania Metoda zacierania z przeskokiem Rozkład skrobi podczas zacierania (glukoza, maltoza, maltotrioza...

Biochemia - wykład 8

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1785

się w kolejne dekstryny, w konsekwencji powstaje w ostatnim etapie maltoza i tu jest krytyczny moment...

Pytania z analizy 2006

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1617

siarkawy, a ponadto węglowy, którego bezwodnik zawarty jest w powietrzu. 50. Cukry redukujące. Mutarotacja...

Wykład - pojęcie browarnictwa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1309

do maltozy. Ogrzewamy dalej, aż do wrzenia. W tym czasie w kadzi zaciernej pozostałą część - pierwszy war...

Choroby wątroby

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Interna bydła
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1820

węglowodanowe: Węglowodany w paszy celuloza, hemiceluloza, skrobia, sacharoza, laktoza, maltoza, glukoza...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

(dekstryna, maltoza, glukoza 15 - 20 % H2O) Zagęszczanie przez odparowanie 2 ograniczenia: utrata substancji...