Mianowany chlorek baru - strona 56

note /search

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

). Twardość stała - związana z występowaniem w wodzie soli wapnia i magnezu: siarczany, chlorki...

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Prawo - egzamin - Ustawa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Prawoznawstwo
Pobrań: 1519
Wyświetleń: 4851

przepisów, w wyniku której odchodzi się od „statycznego” ich rozumienia, uważana jest za obejście prawa b...