Margaryna - strona 5

note /search

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

są do bezpośredniego spożycia, ale także służą do wyrobu tzw. utwardzonych tłuszczów roślinnych (margaryna), artykułów...

Ekonomia-Test 4

  • Uniwersytet Warszawski
Pobrań: 1547
Wyświetleń: 5698

nie może być spowodowane przez: a) spadek ceny masła, b) wzrost ceny margaryny, c) wzrost dochodów nominalnych ludności, d...

Maszyny do termoformowania

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1400

na margarynę kubki na jogurty pokrywki tacki elementy wnętrza lodówek poduszki powietrzne elementy wnętrza...

Lipidy - omówienie zagadnień

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1204

występują w margarynie, wytwarzanej przez utwardzanie tłuszczów roślinnych oraz w tłuszczach przeżuwaczy...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3402

etylowy i propylowy: używane do konserwowania przetworów owocowych, warzywnych i rybnych, a także margaryn...