Makaron - strona 7

Interaktywna edukacja zdrowotna

  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie
  • Fizjoterapia
Pobrań: 266
Wyświetleń: 6013

porcji chleba, płatków śniadaniowych, ryżu, makaronów; POZIOM II 3-5 porcji warzyw i 2-4 porcje owoców...

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 637
Wyświetleń: 6755

śniadaniowe 7,0 - 11,5 Kasze 2,5 - 9,0 Pieczywo 2,0 - 6,5 Mąka pszenna typ 500, makarony 2,6 Strączkowe Suche...

Analiza popytu- opracowanie

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 385
Wyświetleń: 2772

majonez 983 3,70 3 637 makaron 1 514 3,20 4 845 margaryna 946 2,10 1 987 masło 7222 3,70 26 721 maślanka 1...

Witamina E- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Węglowodany
Pobrań: 14
Wyświetleń: 714

tzn. przejadanie się tłustymi wędlinami, białym pieczywem, makaronem, cukrem, słodyczami, powoduje...

Pedagogika specjalna- cukrzyca

  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Pobrań: 49
Wyświetleń: 2401

pełnoziarnisty bądź razowy, makaron i nie łuskany ryż , natomiast ograniczyć białe pieczywo • Codziennie...