Makaron - strona 11

Geografia polityczna i gospodarcza - notatki

  • Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie
  • doc. dr Stanisława Klima
  • Geografia polityczna i gospodarcza
Pobrań: 1330
Wyświetleń: 3066

- zboże żywieniowe (ziarno, mąka, kasza, makarony), przemysłowe (alkohol, skrobia), pastewne(słoma...

Ściąga z geografi gospodarczej

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Wojciech Portalski
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1120

), zwana tez pszenica makaronowa (poniewaz jej maka jest najlepsza do produkcji makaronów), równiez...

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1015

chleba, wyrobu makaronów, uprawiana w Afryce Płn. i Azji Zach. * Uprawiana w krajach o klimatach...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1197

mikro falowo asortymenty to makaron, przyprawy, koncentrat pomidorowy, ryż, bekon i żywność przekąskowa...

Sprawodzania finansowe firmy

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • dr inż. Bogusława Bek-Gaik
Pobrań: 448
Wyświetleń: 1841

w 10.72.Z,        produkcji wyrobów mącznych (makaronów), sklasyfikowanej w 10.73.Z, Opis Firmy Piekarnia...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 224
Wyświetleń: 3696

najczęściej między godziną 12:00 a 16:00. Tradycyjnie składa się z dwóch dań - zwykle zupy lub makaronu...