Makaron - strona 10

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1897

do ubiegłych lat, spoży­cie przetworów zbożowych, takich jak: mąka, kasze, ryż, płatki, makarony...

Fizjologia wysiłku człowieka cz.2

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • prof. dr hab. Andrzej Klimek
Pobrań: 147
Wyświetleń: 2051

gotowanego makaronu  500 g gotowanej fasoli  3 jabłka  2 pomaraocze  1 duży banan  40 winogron Tłuszcze...

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2611

, śmietana, smalec), cukry (kasze, ziemniaki, makaron), witaminy (cytryna pomarańcze, czarna porzeczka, ryby...

Historia literatury - Bobkowski

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia literatury jidysz
Pobrań: 21
Wyświetleń: 644

, jaki mają wypas podaję menu wieczorne: rosół z makaronem, jajecznica z pomidorami, kruszone keksy w mleku...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2422

do ubiegłych lat, spoży­cie przetworów zbożowych, takich jak: mąka, kasze, ryż, płatki, makarony...

Stylistyka - wykłady I semestr

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Krzysztof Pleśniarowicz
  • Stylistyka
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1386

potrzeba nam 2 deko makaronu. Do upieczenia ciasta potrzeba nam 2 deka makaronu. Każdy jeden Polak kocha...