Mąka ziemniaczana - strona 2

note /search

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 910

niskokalorycznych (zastępuje skrobię kukurydzianą, mąkę ziemniaczaną itp.) 2) Powlekanie produktów spożywczych...

Wirowanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3248

drożdżowym, skrobi ziemniaczanej podczas produkcji mąki ziemniaczanej. 44 Wykonanie ćwiczenia 1. Zamieszać...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

- mięsne Przetwory ziemniaczane susz ziemniaczany kostka ziemniaczana mąka ziemniaczana syrop skrobiowy...

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2905

lub mąkę ziemniaczaną, które spowalniają ten proces. W przemyśle zamiast drogich, gotowych proszków...