Mąka ziemniaczana - strona 2

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

, - mąka kukurydziana, - mąka owsiana, - mąka gryczana, - mąka ziemniaczana, - mąka ryżowa, - drobny...

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 28
Wyświetleń: 840

niskokalorycznych (zastępuje skrobię kukurydzianą, mąkę ziemniaczaną itp.) 2) Powlekanie produktów spożywczych...

Wirowanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 84
Wyświetleń: 2737

drożdżowym, skrobi ziemniaczanej podczas produkcji mąki ziemniaczanej. 44 Wykonanie ćwiczenia 1. Zamieszać...

Ogórki, fermantacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 63
Wyświetleń: 798

występująca w produktach ubocznych (melasa, krochmal szlamowy) ziamiakach, mące ziemniaczanej, zbożach...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1351

- mięsne Przetwory ziemniaczane susz ziemniaczany kostka ziemniaczana mąka ziemniaczana syrop skrobiowy...

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2611

lub mąkę ziemniaczaną, które spowalniają ten proces. W przemyśle zamiast drogich, gotowych proszków...

Technologia chemiczna - wykład

  • dr Radosław Podsiadły
  • Chemiczne Technologie Organiczne
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1631

bitumiczne gaz ziemny 2 Rośliny okopowe. Buraki cukrowe (sacharoza)(cukier), ziemniaki (skrobia)(mąka...