Liofilizacja produkty - strona 2

note /search

Kwas cytrynowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1141

toksyczność (mo e być dodawany do produktów spo ywczych w nielimitowanych ilościach) - produkcja głównie...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

jest bardziej gęsty Porównanie: suszenie i liofilizacja Liofilizacja: -Dobra dla większości produktów -Surowe...

Metody badań odpadów

  • Uniwersytet Gdański
  • Chemia środowiska
Pobrań: 42
Wyświetleń: 889

ogólna, jednostkowa lub pierwotna powinna być większa im bardziej niejednorodny jest skład produktu...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

, dłuższe przechowywanie szczepionek liofilizacja, mrożenie, rzadziej postać płynna Mrożone doprowadza...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1302

zamrożonego produktu do temperatury ok. -3°C, kiedy daje się on już bez trudu kroić, odkostniać i rozdrabniać...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

przez odparowanie Utrata substancji lotnych Cieplne uszkodzenia produktu Wady wymienników płytowych Duży opór...