Liofilizacja kawy - strona 26

note /search

Wirusologia - wykład 4

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wirusologia
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1435

w kontenerach z ciekłym azotem). Niekiedy można stosować liofilizację (odwodnienie w próżni). Wirusy...

Bufety-opracowanie

  • Politechnika Gdańska
  • Technologia, ekonomika i organizacja robót sanitarnych
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1232

przygotowalni przewidywane są następujące czynności: gotowanie napojów (kawa, herbata) wydawanie napojów...

Systematyka przemysłu owocowo - warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 693
Wyświetleń: 2100

Wykład 1 25.02.2008r. Systematyka przemysłu owocowo - warzywnego Przetwórstwo owoców i warzyw jest działem produkcji żywnościowej związanym z przetwarzaniem owoców i warzyw. Przetwórstwo owocowo - warzywne wyróżnia się: Sezonowość występowania surowca Koniecznością przetworzenia dużych ilości n...

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2226

Wykład nr 1. 25.02.08 Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego. Przetw. owoc. i warzyw . jest to dział produkcji żywnościowej związany z przetwarzaniem owocow i warzyw. Charakterystyczne dla tego przetwórstwa: -sezonowość wyst. surowca, -konieczność przetworzenia dużych ilości w krótkim czasie, ...

Zarządzanie marketingiem

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Marketing
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1960

produktowej - kawa - pozycjonowanie - wizerunek: Jak zrobić kawę, której: - smak rozpala wyobraźnię, - aromat...