Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności - strona 16

note /search

Marketing - test

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 3262
Wyświetleń: 5677

wkroczenie na rynek "późnej większości" 2 pojawienie się wtórnych nabywców 3 utrwalanie wizerunku marki 4...

Egzamin - orientacja produkcyjna

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Marketing
Pobrań: 1113
Wyświetleń: 2751

"późnej większości" 2 pojawienie się wtórnych nabywców 3 utrwalanie wizerunku marki 4 wykorzystanie...

Historia gospodarcza - pack

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Historia Gospodarcza
Pobrań: 756
Wyświetleń: 5355

zaludnienia wsi(pustki), co wywoływało spadek produkcji żywności, spadek ludności w mieście, spadek produkcji...

Międzynarodowe Stosunki Polityczne - opracowanie zagadnień

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Międzynarodowe Stosunki Polityczne
Pobrań: 2107
Wyświetleń: 7203

Międzynarodowe Stosunki Polityczne - zagadnienia egzaminacyjne Prof. Jolanta Bryła Opracowali: Małgorzata Duszyńska Marcin Gościniak Mateusz Gościniak ...i są z siebie dumni ;-) 1. GENEZA, ISTOTA I EWOLUCJA MIĘDZYNARODOWYCH STOSUNKÓW POLITYCZNYCH: Stosunki międzynarodowe- wielopłaszczyznowy i wiel...

Bakterie grzyby wirusy

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Pobrań: 917
Wyświetleń: 5061

pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...

Etyka - moralność i etyka zarys

  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Etyka
Pobrań: 350
Wyświetleń: 4501

do utrwalania się koncepcji utylitarystycznych. Z drugiej zaś strony coraz częściej mówi się o wprowadzaniu...