Liofilizacja drożdży - strona 19

note /search

Izolacja RNA - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Inżynieria genetyczna
Pobrań: 301
Wyświetleń: 1827

RNA to rRNA. Różna klasy w obrębie gatunków: Mysz, człowiek: 18S- 1,9kb 28S- 4,7kb Drożdże: 18 i 26S...

Wykład - rodzaje miodów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 980

w letniej wodzie (do 30°C) i dodaje drożdży, które przeprowadzają fermentację alkoholową. Zależnie...

Poilisaharydy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 637

, mięsień sercowy, mózg, W niewielkich ilościach: grzyby, glony, drożdże Pod względem budowy przypomina...