Laseczka - strona 5

note /search

Zamrażanie - istota i rodzaje

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 203
Wyświetleń: 4228

kryształów i zwiększeniu wielkości 2) Jaka jest graniczna temperatura dla rozwoju laseczki jadu kiełbasianego...

Mikrobiologia - podstawy (laboratorium)

  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Mikrobiologia
Pobrań: 322
Wyświetleń: 7686

Rodzaje bakterii: kuliste - coccus, pałeczka - bacterium, laseczka - bacillus, przecinkowiec...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

Grupa coli, laseczki, Pseudomonas, Proteus, ziarniaki Osłonki do kiełbas: jelita świeże 4x107k/g...

Kolokwium zaliczeniowe, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 231
Wyświetleń: 945

zanieczyszczonym pyłami pochodzenia roślinnego przeważają przede wszystkim pałeczki G-, laseczki, promieniowce...

Bakterie lab-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Biotechnologia
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1617

Pałeczki, laseczki Nieruchliwe, nieprzetrwalnikujące W jamie ustnej wywołują prochnicę Na plazmidzie cechy...