Konserwa - strona 8

note /search

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

posiłków przez nadanie produktom owocowym i warzywnym uszlachetnionej postaci. Konserwy owocowo warzywne...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Pobrań: 980
Wyświetleń: 3458

Konfitury Chemia Chemia i karma Chemia Warzywa i owoce Alkohole Kawa Słodycze Słodycze Konserwy, przyprawy...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 847
Wyświetleń: 4032

oraz nowe technologie GMO ŻYWNOŚĆ WYGODNA - konserwy mięsne, gotowe dnia, półprod. ZYWNOŚĆ FUNKCJONALNA...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3388

- sól potasowa, 100 razy słodszy niż sacharoza. Dodawany do konserw, napojów bezalkoholowych...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

cukierniczych, piekarniczych oraz konserw. Tłuszcze techniczne natomiast stosuje się głównie do wyrobu farb...