Konserwa - strona 8

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 91
Wyświetleń: 3675

posiłków przez nadanie produktom owocowym i warzywnym uszlachetnionej postaci. Konserwy owocowo warzywne...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. inż. Jarosław Witold Plichta
Pobrań: 770
Wyświetleń: 2940

Konfitury Chemia Chemia i karma Chemia Warzywa i owoce Alkohole Kawa Słodycze Słodycze Konserwy, przyprawy...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr inż. Monika Skwarek
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3080

oraz nowe technologie GMO ŻYWNOŚĆ WYGODNA - konserwy mięsne, gotowe dnia, półprod. ZYWNOŚĆ FUNKCJONALNA...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 2723

- sól potasowa, 100 razy słodszy niż sacharoza. Dodawany do konserw, napojów bezalkoholowych...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 140
Wyświetleń: 2555

cukierniczych, piekarniczych oraz konserw. Tłuszcze techniczne natomiast stosuje się głównie do wyrobu farb...