Konserwa - strona 6

Środki obrotowe - omówienie

  • dr inż. Dariusz Fuksa
  • Ekonomika przedsiębiorstw
Pobrań: 42
Wyświetleń: 665

do obniżenia wielkości produkcji); umiarkowana(strategia pośrednia między konserwa tyczną a agresywną, tzn...

Środki obrotowe - omówienie

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • dr inż. Dariusz Fuksa
  • Ekonomika przedsiębiorstw
Pobrań: 35
Wyświetleń: 406

do obniżenia wielkości produkcji); umiarkowana(strategia pośrednia między konserwa tyczną a agresywną, tzn...

Apertyzacja-wykład

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1274

) lub przetrwalników (temp > 100⁰C, zazwyczaj 112-121⁰C). Opracowana w 1803r. przez Nicolasa Apperta. KONSERWAMI...

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 686

, topione, twarogi, konserwy warzywne i grzybowe E-236 - kwas mrówkowy E-237 - mrówczan sodu E-238...

Przykładowe testy ze statystyki

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Manfred Mączyński
  • Statystyka matematyczna
Pobrań: 105
Wyświetleń: 4333

, nie można podjąć żadnej decyzji. Komentarz: 18. Waga konserw mięsnych powinna - zgodnie z normą - wynosić 250 g...

Testy z egzaminu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • prof. dr hab. Grażyna Anastazja Trzpiot
  • Statystyka matematyczna
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1414

, nie można podjąć żadnej decyzji. Komentarz: 18. Waga konserw mięsnych powinna - zgodnie z normą - wynosić 250 g...

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1400

kiszona 4. ogórki kiszone 5. koncentrat pomidorowy 6. konserwy warzywne ( w słoikach i puszkach) 7...