Kiszenie - strona 7

note /search

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

bywa stosowany w małych ilościach (np. 0,05%) w kapuście lub w ogórkach kiszonych czy marynowanych...

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2226

, -różnorodność gatunkowa i odmianowa surowca, -wielokierunkowość przetwórstwa (zamrażanie, suszenie, kiszenie...

Notatki ekonomika

  • Uniwersytet Warszawski
  • Ekonomia
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1624

towarowe( kapusta kiszona, zioła wysuszone) - inne( warunkowo ( siano) gdy gospodarstwo zawarło wieloletnią...

Bar sałatkowy

Pobrań: 210
Wyświetleń: 3416

, szczypiorek, śmietana, ogórek kiszony, cebula, Sałatka zielona : kiwi, zielone winogrona, melon zielony...

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 3227
Wyświetleń: 4452

się półprodukty w maślarstwie, serowarstwie, kiszeniu kapusty, ogórków, grzybów i przy produkcji kiszonek...