Kiszenie - strona 6

note /search

Mikrobiologia ćwiczenia towaroznawstwo

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1414

się kiszonych pasz. Korzystny udział bakterii masłowych Bakterie masłowe odgrywają wa ną rolę w roszarnictwie...

Herbata opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 182
Wyświetleń: 2849

rozpowszechniło się spożycie herbaty kiszonej jako oddzielnego dania lub jako dodatku do różnych dań mięsnych...

Procaryota - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 833

, hormonów, enzymów, witamin i aminokwasów * powodują kiszenie się kapusty, ogórków i oliwek * powodują...

Procaryota w biologii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1169

, hormonów, enzymów, witamin i aminokwasów * powodują kiszenie się kapusty, ogórków i oliwek * powodują...