Kiełbasy - strona 3

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1260

przetrwalniki i zarodniki Kiełbasy: Mięso może być silnie skażone. Etapy: Peklowanie Trybowanie Mielenie...

Państwowa inspekcja żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 35
Wyświetleń: 910

Ścisły nadzór (produkcja mięsa mielonego, kiełbas) Urzędowa Kontrola (art.48): Ministrowie do spraw...

Tekst prawny-opracowanie

  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Publiczne prawo gospodarcze
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1239

. [A: Gdzie jest kiełbasa? B: Tu przed chwilą był pies.] Dla prawnika liczą się wartości presupozycyjne, bo na nich zarabia...

Partie polityczne i grupy nacisku

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • dr Rafał Lisiakiewicz
  • Współczesne systemy polityczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 0

przechodzą po kolei wszystkie szczeble i tak się uczą polityki. Bismarck: „o tworzeniu kiełbas i polityki...

Magazynowanie CO2

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • dr Agnieszka Gruszecka
  • Ochrona powietrza
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2527

w kształcie kiełbasy, długości wielu kilometrów i średnicy 100 metrów. Zdoła on pomieścić 160 mln ton...