Kazeina - strona 6

note /search

Diety przemysłowe

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2156

przechowywanie bez obawy zakażenia preparatu -źródłem białka najczęściej są: mleko i jego pochodne, kazeina...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

fermentowane, kazeina) pH 4,6 - punkt izoelektryczny (oddzielenie fosforanu wapnia i kazeina wytrąca...

Diety przemysłowe - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 21
Wyświetleń: 588

przechowywanie bez obawy zakażenia preparatu -źródłem białka najczęściej są: mleko i jego pochodne, kazeina...