Jełczenie margaryny - strona 16

note /search

Biochemia materialy

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3332

może świadczyć o procesach hydrolizy (jełczenia) tłuszczu, np. przy zbyt długim przechowywaniu. Wykonanie...

Rynek - charakterystyka

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 1631
Wyświetleń: 4837

masła można kupić i jeść margarynę Nasz student może np. zamiast płyt CD kupić sobie kasetę...

Opracowane definicje i zagadnienia

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Podstawy ekonomii
Pobrań: 1596
Wyświetleń: 2653

pokrywające się funkcje. Mają podobne zastosowanie i podobne właściwości ( np. masło i margaryna). W związku...

Lipidy - alkohole i witaminy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 49
Wyświetleń: 861

są olej do sałatek, sosy sałatkowe oraz margaryny. Zapotrzebowanie dzienne na wit. E wynosi dla ludzi ok...