Gulasz

note /search

Acarajé - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1197

. Feijoada - to gulasz z przeważnie czarnej, rzadziej czerwonej lub brązowej, fasoli. Jest uważana...

Północny wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 966

wykorzystuje się suszone krewetki i inne owoce morza. Takim daniem jest moqueca, czyli coś w rodzaju gulaszu...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 602
Wyświetleń: 2800

przerośnięta tłuszczem i tkanka łączna. Do duszenie - zrazy, gulasz Smażenia - stek, kotlet Gotowania...

Słówka - żywienie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język angielski
Pobrań: 511
Wyświetleń: 1806

- zupa ogonowa meat dish - danie mięsne roast meat - pieczeń steak - stek/zraz goulash - gulasz beefsteak...