Charakterystyka zakładów gastronomicznych
- Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
- Polityka
, natomiast wkład węgierski to golaž (gulasz), paprikaš (paprykarz z kawałkami kurczaka lub wołowiny) i palačinke...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
, natomiast wkład węgierski to golaž (gulasz), paprikaš (paprykarz z kawałkami kurczaka lub wołowiny) i palačinke...
i warzywne, zupy, sosy, gotowe potrawy typu gulasz. Ogólna trwałość: 3 - 12 miesięcy. Sterylizacja...
drugich dań: - zwykłych, produkowanych w Polsce, należą np. gulasz z makaronem, dania makaronowe...
sera i tartej bułki - duszone (gulasz wieprzowy lub wołowy, paprykarz, boeuf Strogonow, zrazy bite...
i renowacji, zwiększenie nakładów na środki bezpieczeństwa. Wymień 3 dania kuchni węgierskiej. Gulasz...