Gastronomia - strona 3

Odpady - rodzaje i charakterystyka.

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Gospodarka odpadami
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1498

, gastronomii, zakładów zbiorowego żywienia, jednostek handlu detalicznego, a także porównywalne odpady...

Praca w godzinach nadliczbowych

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • mgr Janusz Czyż
  • Prawo pracy
Pobrań: 7
Wyświetleń: 714

świadczących usługi dla ludności, c) gastronomii, d) zakładach hotelarskich, e) zakładach komunalnych, f...

Etapy rozwoju marketingu- opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Agnieszka Gertruda Stolarska
  • Marketing
Pobrań: 28
Wyświetleń: 798

, hotele, gastronomia, niura podróży itp.) Znaczenie marketingu dla indywidualnego klienta Orientacja...

Ewidencja towarów

  • Uniwersytet Szczeciński
  • dr Aleksander Królikowski
  • Finanse i rachunkowość oraz rachunek kosztów dla inżynierów
Pobrań: 63
Wyświetleń: 2422

do sklepów. Jednostki handlu detalicznego i gastronomii, świadczące usługi dla osób fizycznych...

Samorząd gospodarczy - definicja

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Prawdo budowlane i gospodarki przestrzennej
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1687

przedsiębiorców -grupuje podmioty wykonujące działalność w zakresie handlu, gastronomii i usług oraz transportu...

Rozwój handlu - perspektywy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Handel detaliczny
Pobrań: 21
Wyświetleń: 875

formy handlu wielko powierzchniowego: Wielko powierzchniowe malle (gastronomia, multikina, skate parki...