Ekonomika i organizacja gastronomii- wykład 1
- Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
- Ekonomika i organizacja gastronomii
Ekonomika i organizacja gastronomii dr Beata Reformat Wykład 1 Pojęcie gastronomii ma pochodzenie...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
Ekonomika i organizacja gastronomii dr Beata Reformat Wykład 1 Pojęcie gastronomii ma pochodzenie...
Ekonomika i organizacja gastronomii dr Beata Reformat Wykład 2 Podstawowe wyposażenie...
Gastronomia - zorganizowana działalność gospodarcza polegająca na zaspokajaniu potrzeb...
Biznes plan Mała gastronomia Założenia projektu. Przedmiotem projektu jest założenie a następnie...
według karty. Bary Stołówki Punkty gastronomiczne Baza żywieniowa (gastronomiczna): Gastronomia otwarta...
się wyposażenie w obiekty małej gastronomii, MOP klasy II - o funkcji wypoczynkowo-usługowej: wyposażony w obiekty...
, proces zakończenia pobytu, służba pięter, gastronomia, oznaczenia żywieniowe, punkty gastronomiczne...
W ujęciu encyklopedycznym pod pojęciem gastronomii określa się działalność produkcyjno-usługową...
są następujące branże usługowe: gastronomia; edukacja; fryzjerstwo i kosmetyka; turystyka; nieruchomości; usługi...
i bardzo urozmaicone) Nierozdzielność ( usługi gastr. są świadczone przez usługodawcę i jednocześnie konsumowane...