Fruktoza - strona 4

note /search

Trawienie węglowodanów - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 749

+glukoza (enzym-maltaza) Laktoza-glukoza+glukoza (enzym-laktaza) Szacharoza-glukoza+fruktoza (enzym...

Glukoza

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biochemia
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1505

izomerów glukozy (zob. heksozy). Jednym z często występujących naturalnie izomerów glukozy jest fruktoza...

Wykład - rodzaje miodów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 980

Przeciętny skład miodu pszczelego: Składnik miodu Udział (W %) Woda 17,20 Węglowodany, w tym Fruktoza Glukoza...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1190

do glukozy i fruktozy -rafinozę do fruktozy i helibiozy? Pochodzenie: sacharomyces cerevisia Zastosowanie...

Analiza enzymatyczna, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1421

- glukoza, D - glukoza/D - fruktoza, rafinoza, skrobia, sacharoza/D - glukoza, sacharoza/D -glukoza/D...

Poilisaharydy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 637

. INULINA- polisacharyd zbudowany z 32 reszt fruktozy, połączonych 1-2 β glikozydowo. Występowanie: bulwy...