Fasola

note /search

Acarajé - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1197

. Feijoada - to gulasz z przeważnie czarnej, rzadziej czerwonej lub brązowej, fasoli. Jest uważana...

Słówka - warzywa

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język hiszpański
Pobrań: 91
Wyświetleń: 686

Las verduras Warzywa la lechuga sałata el maíz kukurydza los frijoles, las alubias fasola la...

Pirydoksyna - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 413

różnych enzymów. Występuje głównie w: -drożdżach -kiełkach pszenicy -fasoli suchej -pszenicy, ziemniakach...

Potas - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 0
Wyświetleń: 609

(szpinak, nasiona soi, fasola, kalafior, marcher), kakao, drożdżach, orzeszkach ziemnych, pszenicy...

Południowy wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 7
Wyświetleń: 959

kuchni kukurydzę, fasolę, ryż, a także mięso. Wzorcowym daniem jest feijolada, w której znajdziemy...

Kolokwium 1, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1512

szarłatowate Szarłat-Amarathus Rodzina motylkowe(strączkowe) Fasola wielokwiatowa- Phaseolus coccineus Fasola...