Dekstryny właściwości - strona 5

note /search

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1589

% dekstryn. Przygotowanie drożdży Namnażanie drożdży w części zacieru, wzbogaconej substancjami ozdobnymi...

Pojęcia na egzamin, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 665
Wyświetleń: 2107

-lipopolisacharyd(warunkuje właściwości chorobotwórcze(endotoksyna), wrażliwość na antybiotyki i czynniki chemiczne...

Masy formerskie

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1372

BADANIE WŁAŚCIWOŚCI WYTRZYMAŁOŚCIOWYCH I TECHNOLOGICZNYCH MAS FORMIERSKICH I RDZENIOWYCH Opracował...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

(dekstryna, maltoza, glukoza 15 - 20 % H2O) Zagęszczanie przez odparowanie 2 ograniczenia: utrata substancji...