Dekstryny miodowe - strona 4

note /search

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1190

przemianę skrobi i glikogenu do cukrów prostych: -dekstryn -maltozy -glukozy Zastosowanie: -gorzelnictwo...

żywność alkohole

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1974

naturalnego (brzeczki miodowej) lub miodu rozcienczonego sokim owocowym z ewentualnym dodatkiem ziol...

Wykład - Przygotowanie surowca

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 210
Wyświetleń: 861

skrobi, wytwarza dekstryny (amylodekstryny) i daje zabarwienie fioletowe, erytrodekstryny - zabarwienie...

Biochemia, Testy przykładowe cz3

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2254

) ściana komórkowa d) jądro komórkowe 31. Dekstryna graniczna jest produktem: a) hydrolizy amylozy...

Belotto, Vogel, Smuglewicz

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Malarstwo polskie
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1260

-Ulica miodowa, 1777 - realizm, ale też idealizacja, wizja barokowej Warszawy, poprawianie proporcji...