Dekstryny i maltoza - strona 13

note /search

Wykład - fermentacja glukonowa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 378
Wyświetleń: 1568

) Metoda wgłębna bardziej ekonomiczna i wydajniejsza niż pow. 5-7 dni; 30C pH 5-7,5 ; 70% fuktoza, maltoza...

Fizjologia układu pokarmowego

  • Uniwersytet Jagielloński - Collegium Medicum
  • Fizjologia człowieka
Pobrań: 1001
Wyświetleń: 10507

Neurohormonalna regulacja ośrodka głodu i sytości: Ośrodek głodu: -NPY (!) -grelina (!) -dekstryny Ośrodek sytości...

Wykład - pojęcie browarnictwa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1309

do maltozy. Ogrzewamy dalej, aż do wrzenia. W tym czasie w kadzi zaciernej pozostałą część - pierwszy war...