Dekarboksylacja kwasu mrówkowego - strona 19

note /search

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

: benzoesowy, sorbowy, mrówkowy - stosuje się w formie soli tych kwasów metody biologiczne - metody...

Metabolity wtórne - omówienie

  • Politechnika Gdańska
  • Ekologia biochemiczna
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1400

okołowiazkowych zachodzi rcje dekarboksylacji i wydzielenia co2 który jest wiazany do cyklu calvina; stez co2...

Choroby wątroby

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Interna bydła
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1820

masłowy 15 - 20% NKT: ~ 5% kwas mrówkowy, walerianowy, kapronowy, bursztynowy, mlekowy Rola lotnych kwasów...