Dekarboksylacja kwasu mrówkowego - strona 18

note /search

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

kwasowości lotnej? Kwasowość lotna wynika z: niskocząsteczkowych kwasów jednokarboksylowych: mrówkowy, octowy...

Toksykologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Toksykologia
Pobrań: 1365
Wyświetleń: 7441

( substancje przedłużające trwałość, przeciwbakteryjne. Kwas benzoesowy, kwas salicynowy, kwas mrówkowy, azotan...

Chemia w kuchni - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia w życiu codziennym
Pobrań: 308
Wyświetleń: 2905

zawierają kwas mrówkowy związek silnie parzący i żrący. Fotosynteza. Fotosynteza jest reakcją asymilacji CO2...