Dekarboksylacja kwasu cytrynowego - strona 23

note /search

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

- surowce pomocnicze są dostarczane przez inne gałęzie przemysłu np.: przyprawy, sól, cukier, kwasy...

Gips - ćwiczenia

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Technologie formowania
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1232

dodatki: Na2CO3, kwas cytrynowy lub cukier. Dodatki te w prowadza si w ilo(ciach nie przekraczaj cych 3...

Mikrobiologia - wykład 4

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1526

cytrynowy (Aspergillus niger) • kwas itakonowy (Aspergillus itaconicus, Aspergillus terreus) • kwas mlekowy...