Dekarboksylacja kwasu cytrynowego - strona 21

note /search

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

z diety Zwiększa Zmniejsza Białko zwierzęce Niektóre aminokwasy (cysteina, histydyna) Kwas cytrynowy...

Aromaty-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Toksykologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1351

. olejek bergamotowy, kolendrowy, lawendowy, cytrynowy, mentol, cytral -fotouczulenia np. hiperyna -choroba...

Biologia roślinna - wykład 11

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia roślinna
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1134

metaboliczne H2PO4- HPO42- Nukleotydy Kwasy nukleinowe estry fosforanowe cukrów (fru-6-P, glu-6-P) fosfolipidy...