Dekarboksylacja białek - strona 12

note /search

Niestrawność-rodzaje, pojęcie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Interna bydła
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1750

substancji azotowych, które tworzą się w żwaczu. -Przy nadmiarze w paszy białka lub zastępujących...

Reakce Enzymatyczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1092

ENZYMATYCZNE REACKJE Z UDZIAŁEM BIAŁEK W przemyśle spożywczym enzymatyczna hydroliza białek...

Bakterie żelaziste - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 161
Wyświetleń: 2030

w tym rustycyjanina - białko zawierające miedź oraz cytochromy c i a1 Ilość wyzwolonej energii jest zbyt mała...