Certyfikacja - strona 9

Elementy zarządzania 1

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr inż. Marta Wilczek
  • Zarządzanie projektami
Pobrań: 0
Wyświetleń: 763

Certyfikacja - ujednolica poziom posiadanej wiedzy, nie trzeba przeprowadzać dodatkowych testów. Mobilność...

Pytania na egzamin - Badania jakościowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr hab. inż. Jarosław Gołębiewski
  • Analiza rynku
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1372

w Polsce? Wymień 3 systemy certyfikacji jakości i opisz jeden nich. Opisz mechanizm rynku rolnego...

Egzamin gr 1, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Barbara Sawicka
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 385
Wyświetleń: 1631

. System dobrowolnej certyfikacji „non-GMO” (produkty wolne od GMO) umożliwia- stwierdzenie...

Egzamin gr 2, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Barbara Sawicka
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 301
Wyświetleń: 1897

zgodnie z zasadami systemu certyfikacji, wykazuje,że proces lub usługa są zgodne z określoną normą...

Zarządzanie projektem inwestycyjnym

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • dr Agnieszka Małkowska
  • Zarządzanie procesem inwestycyjnym
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1022

○ Czas Certyfikacja 3 podstawowe metodologie zarządzania projektami: • PMBoK (Project Management Body of...

Standard BRC

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • dr Dobski
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1106

do certyfikacji firm dostarczających produkty do sieci handlowych. Ujednolicenie reguł kwalifikowania dostawców...

Normy jakości żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1344

Europejskiej. Duże znaczenie mają normy ISO 9000, które dotyczą certyfikacji procesów produkcyjnych. Towary...

Pytania z analizy 2005

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1344

między rozporządzeniem UE a dyrektywą UE. 24. Podaj różnicę między certyfikacją a akredytacją. Co to jest HACCP, QACCP...