Aseptyczne pakowanie żywności - strona 8

note /search

Chrom- właściwości

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Toksykologia
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1197

technologicznym, nieprawidłowym pakowaniu, pozyskiwaniu surowców z terenów skażonych). Monitoring Żywności...

Projekt produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1435
Wyświetleń: 7441

Wydział Nauk o Technologii Żywności i Biotechnologii Technologia Żywności i Żywienie Człowieka...

Opakowania metalowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 2905

%. Puszki konserwowe stanowią podstawowe opakowanie do żywności utrwalonej termicznie. Obserwuje się wzrost...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

produktu gotowego. Na jakość i bezpieczeństwo żywności wpływają : Temperatura, czas, pH, skład fazy gazowej...