Aseptyczne pakowanie żywności - strona 7

note /search

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

Dodatki do żywności Substancje obce - to takie substancje, które nie spełniają warunków...

Zanieczyszczenia żywności - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 91
Wyświetleń: 952

, a także wytwarzania, przetwarzania, przygotowywania żywności, uzdatniania, pakowania, transportu lub przechowywania...

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

Wykład 05.10.09 Cele i zadania przechowalnictwa Żywność niezależnie od pochodzenia (roślinnego...

Żelatyna, właściwości funkcjonalne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 98
Wyświetleń: 2709

być uważana za dodatek do żywności z oznaczeniem „E” fałszowanie: dodatek żelatyny w celu podniesienia...

Diety przemysłowe - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 21
Wyświetleń: 588

trawione i wchłaniane, płynne lub łatwo rozpuszczalne, pakowane w sposób umożliwiający odpowiednio długie...

Charakterystyka wyrobów szklanych

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Towaroznawstwo Artykułów Przemysłowych
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2310

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie Wydział Technologii Żywności Sprawozdanie...