Aseptyczne pakowanie żywności - strona 12

note /search

Wykład - syllabus z przedmiotu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1351

i szczegółową charakterystyką towarów z poszczególnych branż, dzieli się na: Towaroznawstwo żywności - zajmuje...

Statystyka z demografią

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Statystyka
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1876

, koszty) -badanie ma charakter niszczący Np. badanie jakościowe żywności pakowanej czy badania...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

w procesie produkcji, przetwarzania, przygotowywania, pakowania, przewozu i przechowywania żywności spowodują...

Normy - CENELEC

  • Uniwersytet Gdański
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1225

opracowali kluczowe elementy dla globalnego wzorca i przyjęli powyższe kryteria bezpieczeństwa żywności...

Bakterie grzyby wirusy

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Pobrań: 917
Wyświetleń: 5061

pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...