Aseptyczne pakowanie żywności - strona 11

note /search

Socjologia wsi - wykład 9

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Socjologia wsi
Pobrań: 56
Wyświetleń: 959

i wspieranie procesów rozwoju lokalnego. Zmiana ta była spowodowana rosnącymi nadwyżkami żywności i kosztami...

Ustawa o prawie farmaceutycznym

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Prawoznawstwo
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1197

, które pozostają w żywności pochodzącej od zwierząt leczonych z użyciem tych produktów, 26) pozwoleniem...

OTZ12

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1225

Wykład X 02.06.05. SUSZENIE w TŻ jedna z najstarszych metod utrwalania żywności usuwanie wilgoci...

Opis Sysdtemu

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 21
Wyświetleń: 2758

posiadać ogólną wiedzę na temat bezpieczeństwa żywności, systemu HACCP, zasad HACCP, etapów wdrażania...

Liofilizacja-wady i zalety

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 518
Wyświetleń: 7140

z pakowaniem i przechowywaniem Niekorzystne dla tego suszenia jest tzw załamanie struktury, wynika...