Amylaza dekstryny - strona 8

note /search

Cukry żywność

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 112
Wyświetleń: 2814

mięśniowy, źródło energii dla mózgu, Chityna - składnik pancerzy owadów Dekstryna - biały lub żółtawy...

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 721
Wyświetleń: 2373

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2261

. 50-600C STOSUJE SIĘ DO: -produktów zawierających duże ilości białek, cukrów prostych i dekstryn...

Układ pokarmowy-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Anatomia
Pobrań: 994
Wyświetleń: 2590

, przygotowanie do dalszego trawienia, ślina zawiera amylazę. Dorosły człowiek ma 32 zęby; po 16 w szczęce górnej...

Układ pokarmowy - funkcje

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 399
Wyświetleń: 1043

. Enzymy amylolityczne - karbohydrazy - (amylaza trzustkowa, amylaza ślinowa, glukoamylaza,) Enzymy...

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

, dekstryn, tłuszczów tworzących błonkę: bibuła (mleko) - produkty o dużej zawartości wody - zwiększenie...