Podstawy gastronomiczne - wykład 1
- Podstawy gastronomiczne
Technologia gastronomiczna – wykład pierwszy 03.10.05 Technologia gastronomiczna to nauka...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
Technologia gastronomiczna – wykład pierwszy 03.10.05 Technologia gastronomiczna to nauka...
podczas rafinacji chemicznej surowych olejów roślinnych SERWATKA W zależności od technologii produkcji oraz jakości...
z wykonanych badań Literatura: J. Małolepszy, J. Deja, W. Brylicki, M. Gawlicki Technologia betonu. Metody...
technologiczna). Nowe technologie mają też ujemne skutki- ilość środków chemicznych zanieczyszcza środowisko...
szkło-krystalicze spiekanie proszków (jednofazowych, z fazą ciekłą, witryfikacja) wiązanie chemiczne...
Podstawowe pojęcia chemiczne TERMIN – DEFINICJA LUB OBJAŚNIENIE KOMENTARZ molekuła (indywidua...
Stosowanie wapna w technologii oczyszczania ścieków ma już długą tradycj ę. Wapno jest tu użytkowane...
do 200oC Wartość technologiczna i ekonomiczna produktu: chemiczne 150 000...
to takie, które ze względu na swoje pochodzenie, skład chemiczny, biologiczny, inne właściwości i okoliczności stanowią...
pod względem składu fizycznego i chemicznego. Zależy on od wyposażenia budynków w urządzenia techniczno...