Wołowina - strona 4

Kwas glutaminowy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1239

. Ten oktapeptyd po raz pierwszy wyizolowany z ekstraktów wołowiny trawionej papainą, jest odpowiedzialny...

PRZEWLEKŁE ZAPALENIE TRZUSTKI - DIETA

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 987

: - cielęcina, - wołowina, - konina, - chudy drób: - kura, - kurczak, - indyk, - gołąb, - chude ryby: - dorsz...

Zagadnienia do egzaminu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Helena Tendera-Właszczuk
  • Marketing
Pobrań: 693
Wyświetleń: 1617

obcych wzorcow. Przykład: Japonia – wzrost spozycia wołowiny i zboza Badania wtorne – były wykonane...

Założenia w modelach

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr Grzegorz Sobiecki
  • Mikroekonomia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 651

równowagi oraz odpowiadającą jej wielkość sprzedaży) Np. wzroście podaży wołowiny spadnie jej cena...

Normy techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • dr Anetta Kuna-Marszałek
  • Instrumenty polityki handlowej
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1071

, - brytyjska wołowina, - Reinheitsgebot z 1516 r., - brytyjska czekolada, - meksykańskie avocado, Normy...

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

: - cielęcina, - wołowina, - konina, - chudy drób: - kura, - kurczak, - indyk, - gołąb, - chude ryby: - dorsz...