Wołowina - strona 2

note /search

Południe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1064

w tym regionie są także przeróżne, wśród nich królują wołowina, jagnięcina, kurczak. Mięso jest bardzo smaczne...

Północny wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 966

się tutaj pokaźne ilości mięsa, zwłaszcza suszonej wołowiny, z dodatkiem fasoli, ryżu oraz kukurydzy...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2807

tk.łącznej 0,9% Wołowina Mięso z udźca Pieczenie - pieczeń Duszenie - zrazy, sztufada Mięso lekko...

ADI-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 42
Wyświetleń: 868

” Lys-Gly-Asp-Glu-Ser-Leu-Ala wyodrębniony z wołowiny trawionej papeiną. Smak „kokumi” - wyśmienity...