Wołowina - strona 2

Południe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1064

w tym regionie są także przeróżne, wśród nich królują wołowina, jagnięcina, kurczak. Mięso jest bardzo smaczne...

Północny wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 966

się tutaj pokaźne ilości mięsa, zwłaszcza suszonej wołowiny, z dodatkiem fasoli, ryżu oraz kukurydzy...

Tłuszcze jadalne i techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 721

3,82 0,33 Ser Brie pełnotłusty 17,89 7,09 0,65 Wieprzowina-schab 3,52 5,03 0,69 Wołowina pieczeń 1,73...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 2128

tk.łącznej 0,9% Wołowina Mięso z udźca Pieczenie - pieczeń Duszenie - zrazy, sztufada Mięso lekko...

ADI-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 826

” Lys-Gly-Asp-Glu-Ser-Leu-Ala wyodrębniony z wołowiny trawionej papeiną. Smak „kokumi” - wyśmienity...