Tyndalizacja zup - strona 12

note /search

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1358
Wyświetleń: 3563

okrągłych ziarnach bardzo chłonie wodę (4-5 objętości ryżu), zlepia się po ugotowaniu, np. zup, risotto...

Produkt - Dobra

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Marketing
Pobrań: 112
Wyświetleń: 840

indywidualnych w rodzinne poprzez "dokooptowanie" do znaku: ·dodatkowych, podobnych produktów (np. zup...

Elementy logiki - testy

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Pobrań: 350
Wyświetleń: 2555

) → [(A → B) → C]} Zestaw 7 1. Będąc rycerzem lub łotrem stwierdzam: Lubię zupę pomidorową. Jeśli lubię zupę...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

mrożonych warzyw nie rozmrażać wywary z warzyw używać do sosów i zup nie używać di gotowania obitych naczyń...

Logika cz. 1

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Elementy logiki
Pobrań: 1043
Wyświetleń: 3955

, ale w Polsce pewnie tak). Przykład pokazuje iż prawdziwość zdania zależy więc od kontekstu. zdanie „Zupa...