Tyndalizacja słoików - strona 6

note /search

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

in. zagadnienia takie jak: skład mięsa, dioksyny, produkcja mięsa, transport, ogłuszenie, substancje wzmacniający smak, substancje zagęszczające i żelujące, hydrokoloidy, schemat uboju bydła, schemat procesu uboju świń, rola wody w żywności, przemiany węglowodanów. tł- tłuszcz pow.- powodujące skł-...

Kampania reklamowa

  • Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie
  • Reklama
Pobrań: 1519
Wyświetleń: 6734

ze słoiczka! Oprócz oryginalnego słoika, produkt wyróżnia się pysznymi przepisami na etykiecie...

Pamięć - ćwiczenie 6

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Psychologia osobowości
Pobrań: 42
Wyświetleń: 812

odtwarzać -zmienić ją w scenę realną np. pokazać pacjentowi pająka w słoiku Działanie desensytyzacji- opis...