Tłuszcze jadalne - strona 3

Lipidy proste i złożone

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2415

Tłuszcze roślinne i zwierzęce Tłuszcze jadalne i modyfikowane Kwasy furanowe Mogą stanowić do 25% tłuszczu...

SYSTEMY WSKAŹNIKÓW SPOŁECZNYCH

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr inż. Marek Tomasz Panek
  • Statystyka społeczna
Pobrań: 21
Wyświetleń: 896

i inne tłuszcze jadalne * TAK * NIE 1.7. mleko * TAK * NIE 1.8. przetwory mleczne * TAK * NIE 1.9. cukier...

Profil klasyfikacji działalności 2007

  • Wyższa Szkoła Wychowania Fizycznego i Turystyki w Białymstoku
  • mgr Jan Kluska
  • Finanse przedsiębiorstw
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1428

i pozostałych tłuszczów płynnych 10.42 10.42.Z Produkcja margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych 10.5...

Ochrona ubezpieczeniowa dla podmiotu gospodarczego

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Stanisława Drabek
  • Ubezpieczenia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 525

Ochrona ubezpieczeniowa dla wybranego podmiotu gospodarczego SŁOWEM WSTĘPU Niniejsza analiza ochrony ubezpieczeniowej dokonana została, dla działającej od 1998 r. na tarnowskim rynku firmy handlowej „SKORPION” Sp. z o.o. Firma „SKORPION” w swej działalności zajmuję się detaliczną i hurtową sprzed...

Ochrona ubezpieczeniowa

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1309

Ochrona ubezpieczeniowa dla wybranego podmiotu gospodarczego. Ochrona ubezpieczeniowa dla wybranego podmiotu gospodarczegoSŁOWEM WSTĘPUNiniejsza analiza ochrony ubezpieczeniowej dokonana została, dla działającej od 1998 r. na tarnowskim rynku firmy handlowej „SKORPION” Sp. z o.o. Firma „SKORPION” w ...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1197

. Najczęściej stosuje się go do mięsa, jego przetworów, masła oraz innych tłuszczów jadalnych. Typowe urządzenia...

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 91
Wyświetleń: 3675

buraczanego pektyny środków przeciw pienieniu (oleje tłuszcze jadalne) konserwujących, składników...

Analiza finansowa - zakłady mięsne

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Analiza finansowa
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2576

Charolaise i Limousine -asortymenty mięsa mielonego; 13 rodzajów podrobów -kości konsumpcyjne -tłuszcze...

Wykłady - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej

  • Uniwersytet Chorzowski
  • prof. dr hab. inż. Halina Gambuś
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2667

...Rośliny zielone warunkują życie na ziemi dzięki zdolności budowania substancji organicznych ze składników nieorganicznych w procesie fotosyntezy przy pomocy energii słonecznej i udziale chlorofilu bez istnienia zielonych roślin życie zwierząt i ludzi byłoby niemożliwe, dlatego że wytwarzane...