Szynka - strona 2

note /search

Mikotoksyny - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1484

Jęczmień, owies, ryż, szynka wędzona Działanie nefrotoksyczne Paulina Gleba, pasze, owoce, głownie jabłka...

Cena - funkcje i determinanty

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza rynku
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1372

dla rolnictwa Ceny produktów rolnych Ceny żywności Ceny mleka spożywczego Ceny chleba mieszanego Ceny szynki...

Wykład - odczyn pH mięsa, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 588
Wyświetleń: 2261

lub z mięśni szynki jako najcenniejszych partii tuszy. W wyniku przeprowadzonych badań w zakresie oceny jakości...

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

, duże, późno dojrzewające, dobre szynki, łopatki, dąży się przez krzyżowanie z Pietrain, Duroc w celu...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 595
Wyświetleń: 2779

: szynka do smażenie sznycel, bryzole, medaliony, steki do duszenia - zrazy do pieczenia - pieczeń Schab...